ant4zzp-logo-zonder-tekstWelkom bij Antwoord voor ZZP'ers, een initiatief van Linked Freelancers. Bekijk onze database met praktische ZZP vragen en antwoorden of stel zelf een vraag!
Volg ons op Twitter


Notice: Undefined property: DiscussPost::$text in /home/linkedaccountancy.nl/public_html/antwoordvoorzzpers.nl/plugins/content/loadmodule/loadmodule.php on line 45

Notice: Undefined property: DiscussPost::$text in /home/linkedaccountancy.nl/public_html/antwoordvoorzzpers.nl/plugins/content/loadmodule/loadmodule.php on line 45
Antwoorden (5)
 • Aanvaard antwoord

  Johan
  Johan
  Offline
  maandag, 07 augustus 2017, 15:28 - #permalink
  0
  Je hebt diverse mogelijkheden met social media. De belangrijkste redenen om dit te gebruiken zijn voor ons:

  -Naamsbekendheid

  -Reputatiemanagement

  -Website traffic

  -Invloed op zoekmachine ranking


  Daarnaast is het belangrijk om je social media account professioneel te laten ogen zodat (potentiele) klanten je direct opmerken en onthouden. Wij hebben bijvoorbeeld duidelijk in onze banner/omslag staan welke diensten wij aanbieden en hier tevens een aantal opdrachten uit verkregen.

  Logosnel.nl ontwerpt voor enkele tientjes een professioneel social media account voor je bedrijf. Denk hierbij aan een facebook omslag, youtube cover, profielfoto, advertentie etc.

  >Klik hier voor social media design<
  Het antwoord wordt verkleind weergegeven Toon
 • Aanvaard antwoord

  vrijdag, 11 november 2016, 16:58 - #permalink
  0
  Social Media zijn manieren/middelen om jouw boodschap te communiceren en te verspreiden. Het is handig om dit via een aantal verschillende social media te doen, zodat jouw websitebezoeker/lezer/potentiële klant de keuze heeft hoe hij jou wilt volgen.

  Sommigen geven de voorkeur aan LinkedIn, anderen gebruiken liever Facebook of Twitter. Jou maakt het niet uit hoe ze je volgen, zolang ze je maar volgen. Dan kun je namelijk de interactie met hen opzoeken, regelmatig berichten naar hen toesturen en in herinnering bij die mogelijke klant blijven. Hebben ze vandaag geen opdracht voor je, wellicht volgende week wel. En dan is het wel handig als ze aan jou denken. Laat nou net dat ene berichtje op social media dan toevallig voorbijkomen.

  Verder helpen volgers op social media jouw bericht te verspreiden door het leuk te vinden of te delen met hun vrienden en relaties in hun netwerk. Dat kan tot een social media Lawine leiden waardoor mensen massaal jouw website bezoeken en producten of diensten afnemen. Massa is kassa!
  Het antwoord wordt verkleind weergegeven Toon
 • Aanvaard antwoord

  dinsdag, 30 oktober 2012, 10:50 - #permalink
  0
  Beste Armando,

  Bedankt voor je bijdrage. Veel vragen zijn open deuren en helpen je op weg om je eigen keuzes te maken en antwoorden te vinden. Zo ook voor het gebruik van Social Media. Er staat 'ik' omdat de vraag betrekking heeft op individuele ZZP'ers.
  Het antwoord wordt verkleind weergegeven Toon
 • Aanvaard antwoord

  vrijdag, 26 oktober 2012, 11:49 - #permalink
  0
  Het is een communicatiekanaal. Daar zijn waar je (potentiele) klanten zijn en 'to engage with them'. Wat we hier doen is kennis delen met dit sociale media-kanaal #zzpcommunity, maar ik vind de vraag een open deur intrappen en waarom staat er 'ik' als de ZZP community deze vraag steld?
  Het antwoord wordt verkleind weergegeven Toon
 • Aanvaard antwoord

  dinsdag, 23 oktober 2012, 14:31 - #permalink
  0
  De mogelijkheden zijn legio. Bedenk wel eerst goed wat je wilt bereiken met het inzetten van social media:

  - Meer bezoekers naar je website;
  - Aanmeldingen voor je nieuwsbrief;
  - Contacten leggen met klanten;
  - Contacten leggen met andere ZZP'ers;
  - Autoriteit op een bepaald gebied vergaren;
  - Etcetera

  Als je dat helder voor ogen hebt kun je gericht aan de slag. Kies eerst 1 medium (Twitter, Facebook, Pinterest, Linkedin etc) anders red je het echt niet qua tijd.
  Het antwoord wordt verkleind weergegeven Toon
Jouw antwoord

Laatste antwoorden

Doe een deel zelf, en besteed uit wat je niet wilt weten of geen tijd voor hebt. Maar als zzp'er zou ik zelf zoveel mogelijk zelf doen, mits je genoeg te besteden hebt. Denk aan een Masterclass voor
Hoi Lisa, Wellicht kunnen wij u helpen. Kijk gerust eens op onze website logo laten ontwerpen Groet, Johan
Je hebt diverse websites om met SEO aan de slag te gaan, voor mijn bedrijf heb ik een SEO specialist ingehuurd om mijn website hoger in de zoekmachine te krijgen omdat ik er zelf geen verstand van heb
Beste Lisa, Zelf goede ervaringen met: www.ontwerpen-voor-geld.nl/‎ (op deze website schrijf je zelf een contest uit met je huidige budget) www.logosnel.nl (zei doen al het grafisch ontwerp voo

Sign In or Create Account