Gebruiksvoorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website (www.antwoordvoorzzpers.nl) welke wordt beheerd door Linked Freelancers (hierna LF). U stemt met deze voorwaarden in door deze website te bezoeken en te gebruiken.

Informatie
De informatie op deze website heeft als doel om ZZP'ers en andere bezoekers globaal en praktisch te informeren over zaken aangaande het ondernemerschap.

LF staat niet in voor de juistheid van de verstrekte informatie op deze website en controleert deze niet op juridische of wettelijke deugdelijkheid.

Bezoekers van deze website zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik en toepassing van de informatie op deze website. Bij twijfel dient altijd een ter zake deskundig adviseur te worden geraadpleegd.

Gebruik
Het is niet toegestaan deze website te gebruiken voor doeleinden die in strijd zijn met wettelijke bepalingen of deze voorwaarden.

Het is expliciet niet toegestaan om:

  • Reclame te maken voor producten of diensten of daarnaar te verwijzen door weblinks;
  • Berichten te plaatsen van racistische aard of die kwetsend of beledigend zijn;
  • Te spammen

Van gebruikers van deze website wordt verwacht dat zij in correct geformuleerd Nederlands discusseren en geen grove, kwetsende of beledigende termen gebruiken.

Intellectueel eigendom
Alle geplaatste berichten op deze website zijn eigendom van LF. Het is verboden om deze zonder toestemming te verspreiden, gebruiken of publiceren in welke vorm dan ook. Het plaatsen van links is toegestaan mits met bronvermelding.

Algemeen
Deze website is vrijelijk toegangkelijk zonder dat een vergoeding is vereist. In sommige gevallen is registratie vereist.
 
LF houdt zich het recht voor om de inhoud van geplaatste berichten te wijzigen en om berichten of gebruikers te verwijderen.

De inhoud van deze voorwaarden kan zonder aankondiging worden aangepast.

Laatste antwoorden

Doe een deel zelf, en besteed uit wat je niet wilt weten of geen tijd voor hebt. Maar als zzp'er zou ik zelf zoveel mogelijk zelf doen, mits je genoeg te besteden hebt. Denk aan een Masterclass voor
Hoi Lisa, Wellicht kunnen wij u helpen. Kijk gerust eens op onze website logo laten ontwerpen Groet, Johan
Je hebt diverse websites om met SEO aan de slag te gaan, voor mijn bedrijf heb ik een SEO specialist ingehuurd om mijn website hoger in de zoekmachine te krijgen omdat ik er zelf geen verstand van heb
Beste Lisa, Zelf goede ervaringen met: www.ontwerpen-voor-geld.nl/‎ (op deze website schrijf je zelf een contest uit met je huidige budget) www.logosnel.nl (zei doen al het grafisch ontwerp voo

Sign In or Create Account